Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde

Het doel van natuurgeneeskunde is om klachten op natuurlijke wijze van binnenuit te genezen door het in balans brengen van het Uw energiesysteem, lichaam, geest en ziel.

Een klacht wil zeggen dat er een disbalans is tussen lichaam, geest en ziel en dat U de symptomen als positief kunt ervaren. Weet U de betekenis van de klacht, kunt U deze oplossen door bewustwording. Zo ontstaat: Van klacht naar kracht!
Door inzichten komt de motivatie, om verantwoordelijkheid te nemen voor Uw eigen leven, vanzelf. Dit ontstaat stap voor stap.

Aarding

Mensen zijn gelijk aan bomen. Ze hebben allebei stevige wortels onder hun ” voeten” nodig om gezond geaard te kunnen zijn. Wat gebeurt er als een boom weinig tot geen wortels heeft? Wat gebeurt er met een mens die weinig tot geen ” wortels ” onder zijn voeten heeft?
Als aardingscoach heb ik veel deskundigheid verworven in de blokkades naar de aarde toe. Echter ook, hoe mensen deze aardse verbinding, stap voor stap tot stand kunnen brengen en/of herstellen. Zo kan de gezondheid, op natuurlijke wijze, worden bevorderd. Door het aarden wordt het opnemen van voedingsstoffen en afgeven van afvalstoffen in balans gebracht d.m.v. deze wortels.